27.9.11

NIEUW #4

Jaaaaa, ik ben weer is naar de winkel geweest, en heb weer wat geshopt. (A) Ja ach, wie doet dat nou niet wanneer er weer geld binnen is he. :$ Ikke wel tenminste. Nou ik wil jullie graag laten zien wat ik gehaald heb. Maar kijk aub niet naar de foto’s ze kunnen een beetje slecht van kwaliteit zijn. :$

  

SAMSUNG

Een spijkerbroek, dat was ook wel een keertje weer nodig. :$
Takko Fashion €15,-

SAMSUNG 

Deze geweldige zwarte broek, had al een tijdje geen zwarte meer, dus moest maar weer. :D
Takko Fashion €15,-

SAMSUNG 

Dit leuke shirtje kon ik niet laten hangen. :$
Tuutne Fashion €14,95

SAMSUNG

Catrice Bohemia
#C03 Looking Sunkissed

&&&.

SAMSUNG 

NYC #247 Prince Street

24.9.11

Shoutout vs. Winactie #18

aaJa, ja, het is weer eens tijd voor een reclame win-actie. :) Ik heb deze win-actie zelf ook gevonden, en doe er met alle plezier aan mee. Maar wanneer doe ik dat nou niet, win-actie’s zijn super, en je weet maar nooit of je iets wint of niet. Deze win-actie wil ik natuurlijk heel graag met jullie delen. Dus bij deze scroll naar beneden en kijk mee naar waar je de win-actie kunt vinden, van wie ‘t is, en natuurlijk wat je kunt winnen! :O

Zoals je ziet is het een behoorlijk pakket wat je kunt winnen. Het is nog een beetje ken verassing wat er in zit, alhoewel je wel een klein kijkje kan nemen met de foto van hier boven. Ik vind ‘t eigenlijk wel spannend, dat je niet helemaal weet, wie wat waar. :) Dat maakt het voor mij des te leuker om mee te doen. (A) Maar goed, daar gaat het nu niet om. Zie je een klein beetje wat voor leuk pakketje dat is? Ik wel hoor. :D

Maar waar kun je deze win-actie nou vinden. Nou op Nail-Gloss. :D De blog van Mandy. Een super leuke en cute blog om te lezen, en om te volgen natuurlijk ook. Zoals ik doe. :D KLIK voor deze win-actie, of kijk gewoon op de blog Nail-Gloss, dan kom je er van zelf. :$ Ieder geval, van harte succes met de win-actie, en de beste mogen winnen.

23.9.11

Pussy Cat


sydneyyishumbugg:<br /><br />d’awhh, c”<br />





21.9.11

H&M wishlist.

Naamloos-3

20.9.11

Ontvangen #1

Zoals je al eerder had kunnen lezen op mijn blog (klikhier) had ik een klein prijsje gewonnen op de blog van Lianne. En die heb ik nu vandaag ontvangen. (A)`

SAMSUNG
Essence colour&go #39 Lime Up!

&&&

SAMSUNG 
Essence Glossy Lipbalm in Juicy Melon.

Een super klein, lief en cute pakketje, waar ik zeker weten blij mee ben. En zeker vaak gebruik van zal maken! (A)
Dankjewel Lianne. :D

Nieuw #3

Ja, ik ben weer eens bij de kruidvat geweest. Omdat ik gewoon even wat pijnstillers nodig had. :$ En toen kwam ik de graaibak van de Essence tegen. Die ze normaal Nooooooit bij ons in de kruidvat hebben. :O Maar toch gauw even wat uit gegraait want alles met een gele stikker was 1euro. Dat laat je toch niet liggen? Nou bij deze, hier onder de producten die ik heb mee gegraaid.

 SAMSUNG
Eén van de Quattro Eyeshadow Palletjes, #03 Vamp It Up
Hele mooie kleurtjes zoals je ziet, ik ben er blij mee. :D

SAMSUNG
Een Ballerina Backstage Polish #01 Dance The Swan Lake
Ook dit leuke nagellakje zag ik liggen. Ik ben normaal niet van de wit, maar wil ‘t toch uitproberen. :)

SAMSUNG
En nog een Ballerina Backstage Polish #04 Do A Floating Pirouette
Ik ben helemaal gek op paarse kleurtjes, dus deze mag niet ontbreken

Zoals je ziet heb ik niet heel veel aangeschaft uit de “graaibak.” Maar denk dat er deze week nog wel wat leuke dingetjes bij komt. En niet alleen aan schoonheid, maar ook aan kleding. Dus hou mijn blog in de gaten. (A)

P.S. Let a/u.b niet op de foto’s ze zijn gemaakt bij avond, en niet bij daglicht. :$

FILMTIP; Beastly

Hou je van romantische films, en hou je ook een beetje van fantasie, dan is dit de ultieme film voor jou. Kijk mee naar beneden, en je zult zien welke film. :D

De film is geïnspireerd op het klassieke verhaal ''Beauty and the Beast''. Het speelt zich af in een moderne jasje. Nadat de arrogante tiener Kyle Kingson zijn Gothic klasgenote heeft vernederd, spreekt zij een vloek over hem uit die hem verandert van 'lekker ding' in een afzichtelijk monster. Om de toverspreuk te verbreken moet Kyle iemand vinden die van hem houdt zoals hij nu is.

Ik heb zelf de film gister avond gekeken. En ben nu al helemaal weg van de film. Het is echt een mooie en romantische film. Kortom, een echte vrouwenfilm. :D Of natuurlijk als je in een romantische bui bent met je lover. Ik raad het ieder geval deze film aan om te gaan kijken. :)

19.9.11

Tweet my Pictures #2

Ook deze laatste tijd heb ik natuurlijk weer wat foto’s getweet. Nou bij deze. :)

Nieuw tehuis voor de kat. xD

Nou ik ben de laatste tijd druk aan het inpakken, want we gaan verhuizen. En ja hoor ik had ook oude kleren in een zak gedaan wat ik toch niet meer aan zou doen.
Maar wie vind dat nou helemaal geweldig? Nou mijn kat Wammes vind het helemaal geweldig. :) ‘t Was zijn nieuwe slaapplek. :P

Hoe doe je friet bakken als je geen frituurpan hebt.. xD

Geen fituurpan bij de hand? Nou gewoon een pan met daar in frituurvet, dat wil natuurlijk ook. :P

Het ziet er gewoon komisch uit! xD

Je zou ‘t maar als huisdier hebben. xD

An Angel in the house they say will guard your family Night and Day

image

image

image

image

image

18.9.11

GEWONNEN #2

Ja, ik heb wat gewonnen. En dat heb ik niet vaak, zoals je kunt zien op mijn blog. :) Maar deze keer, ja, ik heb gewonnen. :D En nog een leuk pakketje ook. Scroll mee naar beneden en je ziet wat ik gewonnen heb. :D

image

image

Zoals je kunt zien waren er 2 kleine pakketjes te winnen op de blog Miss Nailpolish. Of terwijl de blog van Lianne. :)
En welke van de 2 heb ik nou gewonnen, nou ik heb het groene setje gewonnen. :D En natuurijk ben ik daar heel erg blij mee. :D
En natuurlijk ga ik mijn post nu in de gaten houden. :D

16.9.11

Tag # Ik en mijn Alfabet

Weetje, ik vind ‘t altijd erg leuk om tags te doen. Dus bij deze weer eentje. :) En deze is gemaakt door Lisanne. En ik neem het graag van haar over. :D Dus scroll lekker naar beneden, en lees ook deze tag van mij. :)

image

 

A: Aardig. :)

B: Bangeschijter

C: Creatief

D: Drinker

E: Enternaar

F: Fotografe

G: Gezelligheid

image

H: Hilarisch

I: Irritant

J: Juni

K:
Kleurrijk

L: Lachbuien

M: Moeilijk

N: Nederlands

image

O: Oer lelijk (vind ik zelf)

P: Precies

Q: Q

R: Rechts

S: Sterrenkunde

T: Tamara

U: Uitgaan

image

V: Verliefd

W: Wild

Y: Ys

Z: Zuiplap

image image

Nou ik vond ‘t erg leuk om deze in te vullen. Al zullen er misschie rare dingen tussen staan, en misschien ook weer niet. Ieder geval zo zie ik mezelf, en anderen vinden sommige dingen ook wel. Maar ieder geval. It is me!

Vind je het ook zon leuke tag. Nou neem hem vooral over. :)

15.9.11

Shoutout vs. Winactie #17

Ja ja, het is weer zover, voor de zoveelste keer deze week weer een win-actie. :) En net zoals altijd weer een super leuke. Dat vind ik tenminste van wel. Maar goed, ik ben niet de enige die daar over kan beslissen. :P Kijk gauw met me mee, en weet waar je deze winactie kunt vinden, en wat je kunt winnen. :)

image 

Zoals je kunt zien, zijn het 3 leuke lakjes. Ik vind ze iedergeval erg leuk. En ook omdat ik erg gek ben van nagellakjes, doe ik hier graag aan mee! :) Nou wat kun je winnen?
3 geweldige P2 Pearl Crackling topcoats met de namen:
Blue Thunder
Violet Fusion
Red Volcano
Vind je ze niet leuk, ik wel hoor! :D

Maar waar kun je nou deze leuke lakjes vinden? Nou bij deze op de blog Beauty Before Breakfast. Ja ‘t is de zoveelste win-actie op de blog. Maar toch. Wil je ook graag mee doen aan deze leuke win-actie? Nou KLIK, of ga snel kijken op deze super leuke blog. Iedergeval succes. :)

14.9.11

Shoutout vs. Winactie #16

Jaja, alweer een win-actie deze keer. :) En ‘t is natuurlijk alweer een leuke win-actie. :D Kijk gauw met me mee, en kom te weten waar je deze win-actie kunt vinden en wat je natuurlijk kunt winnen! :D

 

 image

Zoals je op ‘t plaatje hierboven ziet zijn ‘t een paar leuke productjes die je kunt gaan winnen. EN EN, het zijn ook nog is productjes die je niet in Nederland of in België te vinden zijn. :O Maar door deze geweldige win-actie heb je toch de kans om deze in je stash te kunnen inslaan. :) Wat zit er precies in?
Essence Urban Messages Eyeshadow Chalk in It Peace
Essence Urban Messages Lipstick in It Peace
Catrice Out of Space Nagellak in Beam Me Scotty!
Catrice Out of Space Nagellak in Moonlight Express
Catrice Out of Space Lipstick in My Milkyway

En vind je ‘t niet super, vooral omdat ‘t gewoon productjes zijn die hier niet te verkrijgen zijn! (A) Ik vind iedergeval van wel. :D Daarom doe ik ook super graaga mee met deze winactie. Wil je weten waar deze winactie te vinden is. Nou bij deze, hij staat op de blog Beauty Before Breakfast. Een super coole en erg leesbare blog. Ga er vooral een keertje langs om te lezen. Doe ik ook. En wil je via hier graag gelijk naar de win-actie, KLIK dan, en kijk wat je moet doen om dit pakketje te kunnen winnen.

Iedergeval succes.

12.9.11

Shoutout vs. Winactie #15

Het is weer eens tijd voor een reclame win-actie. En omdat ik deze gewoon enorm gaaf vind. Wil ik hem graag met jullie delen! :$ Dus scroll gauw verder naar beneden en je weet vanzelf waar ‘t over gaat, en bij wie je ‘t kunt winnen. Vooral doen hoor, want ik gun deze prijs natuurlijk iedereen die hem graag zou willen winnen! :$

image

& zoals je kunt zien is ‘t een super gave prijs dit keer om te winnen. Je kunt een 88 matte pallete winnen, maar ook een 88 warm pallete. Is het niet gaaf? Ik vind van wel hoor. Ik zou ‘t maar al te graag willen winnen. (A) Maar ja wie wil dat nou niet. :)

Maar waar is deze win-actie nou te vinden? Nou op de blog Beauty Before Breakfast. En wil je ook graag mee doen met deze win-actie. Ga dan gauw naar de site van Beauty Before Breakfast. KLIK om gelijk naar de post te gaan. En kijk wat je moet doen om eén van deze gave pallets te winnen! :)

e

Samenwonen! :$ (personal)

image

Ja nu zul je wel denken, waar gaat dit nou weer over. Nou ik zal het je vertellen. Ik en mijn vriend zijn misschien nog niet heel erg lang samen. We hebben vanaf vorige week donderdag een half jaar. En zijn nog steeds hartstikke gelukkig. :) Dat komt niet vaak bij me voor. En ook niet bij iemand van 19, die al een vaste relatie begint! :$ Maar toch.

Zoals je kunt lezen is de titel van deze post samenwonen. Ja je hebt het goed gelezen! :D Ik en mijn vriend hadden het er opeens zo over dat we toch wat vaker bij elkaar willen zijn dan dat we normaal doen (al zien we elkaar al vaak.) Maar toch het kwam ter sprake. We willen gaan samen wonen! Ja dat gaan we dus echt doen. We gaan samenwonen! :D Ik ben er super gelukkig om, en ik wil het enorm graag (net zoals hij zelf.) We zijn misschien nog maar een half jaar samen. Maar we houden toch enorm veel van elkaar. En willen ‘t toch gaan proberen om samen te gaan leven.

Het is jammer genoeg nog lang niet zo ver. Ik ga wel 45 km verderop wonen. En dat wel in de plaats Apeldoorn. Ik vind ‘t een super dorp. Ja ‘t is een dorp. Als zal ‘t er misschien niet zo uit zien. Maar het is het toch. Maar het is voor mij wel genoodzaakt om mijn werk richting Apeldoorn te gaan zoeken. Al zal dat niet echt makkelijk worden. Maar ‘t moet toch, we moeten toch samen de financiën kunnen opbrengen. Maar dat gaat hopelijk allemaal wel goed komen.

Dus eigenlijk hopen ik en mijn vriend over een half jaartje ongeveer samen te wonen in ‘t dorp Apeldoorn. :)

9.9.11

The Final Candidates of Holland Got Talent!

Zoals je weet, was het vandaag de laatste halve finale van Holland got Talent. En ik ben persoonlijk wel iemand die er graag naar kijkt, want het is natuurlijk een keer wat anders dan een show alleen met zangers en zangeressen. :) Iedereen die denkt dat ze en talent hebben mogen mee doen. Jong en oud. Het maakt allemaal niet uit.

Maar zoals ik jullie al zei, vandaag is de laatste halve finale. Dus zijn er ook finalisten die vanaf volgende week in de finale te zien zijn. En wie zijn dat nou? Nou ik laat ze jullie zien.

 

Pop’arazzi Crew

 

Get Ready!

Zinzi & Evert Jan


Come Correct

Linzy & Jennifer

Aliyah

Opera Familia

Boy

Zoals jullie nu kunnen zien in de filmpjes, zijn dit de 10 finalisten van Holland’s got Talent. En ik vind ze allemaal zo erg goed. Ik weet echt niet voor wie ik zou moeten gaan. Wie vindt jij nou ‘t beste, en wie zou van jou eigenlijk moeten winnen? Ga je ook stemmen?

Bubblegum

Tumblr_lqetdydtrc1r18gzpo1_500_large

Tumblr_lquy6oml0g1qjd5ryo1_500_large

Tumblr_lm0yhvy5kf1qez89to1_500_large

2.9.11

Ice Ice Baby

Ice_cream_largeTumblr_lqrd0xua2z1qd3f5co1_500_largeTumblr_lpejyaofu01qm22v5o1_500_largeTumblr_lpq79x8bwm1qcrmn9o1_500_large