15.8.12

Tag # before I dieEn ja hoor er is weer een tag die de ronde doet door het blogwereldje, ja en zoals jullie weten vind ik het erg leuk om tags te gaan invullen en doen. Dus bij deze heb ik er weer 1 gevonden, en jullie kunnen met mij meegenieten.

Deze tag heb ik overal gevonden op de leuke blogs, en het gaat over de 10 dingen die je nog zou willen doen voordat je dood gaat, en dat doormiddel van plaatjes van de serie before i die op weheartit.com.

Dus, wat wil ik nog doen, before I die!? ...Ik heb een lieve vriend nou voor 1½ jaar bijna, en ik ben sinds een half jaar ook met hem verloofd. En ooit hoop ik toch met hem te kunnen trouwen, want hij is de man van mijn leven. Dat weet ik nu al! En het is toch echt een sprookje wat elke vrouw wel van droomt niet?


Ooit wil ik natuurlijk gaan trouwen, maar kinderen krijgen is toch ook wel een droom van mij. Mijn vriend en ik zijn misschien nu nog jong, maar ooit willen we toch wel aan kinderen gaan beginnen als we allebei een leven kunnen geven aan zon kindje of kinderen.


Ooit in mijn leven hoop ik toch een keer te kunnen gaan zwemmen met dolfijnen, ik vind het super mooie dieren, ik vind ze in 1 woord gewoon geweldig! Dus sowieso staat er op mijn to do lijstje ooit in mijn leven met dolfijnen zwemmen.
Ik heb heel veel dromen, en ik wil soms ook wel dat ze uitkomen. En als je het zelf graag wilt, krijg je het ook voor elkaar zeggen ze dus altijd!

Ik hou van reizen, ik hou van verschillende culturen en ik hou er van om mensen te leren kennen over de hele wereld. Ik ben nu bezig met postcrossing voor 7/8 maand nou, en door dat ik kaarten krijg uit verschillende landen en mensen, word ik steeds meer benieuwd naar wat anderen doen en hoe anderen leven, en hoe het er daar in dat land uit ziet. Dus reizen over de hele wereld, staat zeker in mijn lijstje before I die! 
Ik ben natuurlijk een vrouw, en welke vrouw wil nou gewoon geen inloop kast in haar eigen huisje hebben, waar je lekker al je kleding, schoenen en alles in kwijt kunt? Ik wil dat dus wel, en dus hoop ik dat ik ooit de kans krijg om dit te gaan realiseren in mijn/ons huisje


ben iemand die gek is op versieren van je eigen lichaam, je ziet me dan ook wel is gewoon wat tekenen op mijn eigen arm. En dat is verder gegroeid in de wens dat ik 1 of meerder tattoo's wil. Ik heb al meerdere dingen in mijn hoofd die ik graag wil, op mijn eigen lichaam. En ik denk dat mijn eerste snel komt! :D
Ik heb wel vaker gehoord van mensen dat het zoenen en kussen in de regen een heel apart gevoel moet geven, en dat het ook een fijn gevoel is van kussen. Ik ben niet iemand die daar over mee kan praten, maar je ziet het wel vaker, vooral in films, zoenen in de regen. Nou laat ik dat nou is gewoon een keer willen proberen, hihi.


Ik woon niet in de buurt van het strand, ik moet er altijd een uur of 3 voor gaan reizen. En in Nederland denk ik dat je niet snel alleen bent op het strand 's nachts. Maar het lijkt me wel heel erg romantisch om gewoon om het strand te gaan slapen met iemand waar je heel erg veel van houdt. 

Dit hoort er natuurlijk ook bij, als je een man van je dromen hebt ontmoet, en je wilt ooit aan kinderen beginnen en een je wilt een inloop kast realiseren, dan lijkt het me wel fijn om de huis van je dromen te hebben, waar je je echt thuis voelt.
Nou dit waren de 10 before I die's, en ik denk dat ik er wel heel veel meer heb, maar dit zijn toch de belangrijkste en die staan op mijn lijstje van 1 tot 10!

Ik vond het heel erg leuk om die plaatjes gewoon op te zoeken op weheartit.com, en ik heb ze ook kunnen vinden!:) En als jou het ook leuk lijtk om het over te nemen, neem hem gerust over, en laat me weten als je hem hebt gepost, ik ben ook wel benieuwd wat jou zou willen doen voordat je dood gaat!

0 reacties:

Een reactie posten