8.3.12

Boek : #2 vergeten

Elke avond dat de zestienjarige London Lane naar bed gaat, wordt haar geheugen van die dag gewist. De volgende ochtend kan London zich alleen de gebeurtenissen uit haar toekomst `herinneren', en de mensen die daar een rol in zullen spelen. Om zich te kunnen redden in haar vriendschappen en het middelbare school leven, verlaat London zich op briefjes, haar telefoon en een goede vriendin. Ze kan zich van nature goed aanpassen, en probeert haar geheugenverlies dan ook te beschouwen als een onontkoombaar feit in plaats van als een aandoening.
Maar wanneer London verontrustende flashbacks krijgt, of eigenlijk vooruitblikken, beseft ze dat, om het heden en de toekomst te kunnen begrijpen, ze de mysteries van haar verleden moet zien te ontrafelen. En heeft ze nu wel of niet gezoend met de liefde van haar leven?
Dit is een echt boek voor de tieners onder ons. Hou je van een leuk, grappig en een beetje spannend boek, dan is dit echt iets voor jou. Het gaat over een meisje van 16, en ik ben zelf 22. Maar ik vond het echt super om te lezen, ik werd er eventjes weer helemaal jong door. Een echte aanrader dus. (:

0 reacties:

Een reactie posten