27.4.11

Petitie tegen Robert. M

Goede avond, (ja het is avond, net 11 minuten. :)

Jullie kennen hem allemaal wel, de Robert M. waar iedereen het tegenwoordig allemaal over heeft.
En het verhaal wat er rond gaat weten jullie vast ook allemaal wel. Ja het gaat over de Robert M. die kinderen heeft misbruikt. Natuurlijk zullen jullie wel denken, waarom gaat dit blog daar nou over. Nou lees dan even verder.


Eergisteren was er een uitzending van Pauw en Witteman. De advocaat van Robert M. was aanwezig als gast. En natuurlijk waar gaat het dan over, Robert M. Ter sprake kwam de aanklacht welke was gedeponeerd door het openbaar ministerie (OM). Witteman merte op dat hij de aanklacht van verkrachting mistte. Waarop de advocaat liet weten, dat volgens het Nederlandse Rechtssysteem, het penetreren van een baby niet als verkrachting word gezien, aangezien er geen sprake was van Geweld! En pardon geen verkrachting? En ja inderdaad als je internet nazoekt, het word niet gezien als verkrachting. Maar vele anderen, en ook ik vinden die beredenering gewoon NIET juist. Dit zou dus ook willen zeggen dat zelfs een volwassen persoon die bijvoorbeeld in zijn slaap ongewild gepenetreerd word, dit ook niet als verkrachting word gezien, omdat er geen geweld is gepleegd, dus laat staan ook niet bij kinderen (baby's en peuters), die nog geen enkel besef hebben van de misdaden. Hoe wil je het dan gaan noemen?
Is dit beschaafde stukje land niet in staat om te gaan voor veiligheid van onze kinderen, door ons rechtssysteem aan te passen.

Wat ook best wel verbazingwekkend is, nergens is de uitspraak vanuit het programma(Pauw en Witteman) te lezen!


Maar wat nou eigenlijk mijn punt is van deze blog. Wij als de bevolking van Nederland kunnen wat doen tegen het rechtssysteem van ons land! En dan ook vooral tegen de uitspraak dat het geen verkrachting zou zijn! Hiervoor is maar een kleine moeite voor nodig. Teken gewoon even de petitie!

Klik op deze link! http://petities.nl/petitie/penetratie-bij-babys-peuters-kleuters-en-kinderen-tot-12-jaar-is-altijd-verkrachting
Tekenen kan onderaan! (vergeet niet de bevestigingslink in je mail)! En stuur het natuurlijk door!

Bedankt voor het lezen vind dit berichtje, En natuurlijk alvast bedankt voor het tekenen!
Het zal in groot belang zijn in de zak tegen Robert M!,

Liefs,
Tamara Schrijft! (:

1 reacties:

Anoniem zei

Leuk dat je mijn blog leuk vind.
Ik vind het super dat je mij volgt.
Ik hoop dat je nog vaker komt lezen.
Xx liefs

Oja, misschien teken ik wel.
Wel slecht eigenlijk.

Een reactie posten