17.7.12

Wishlist Juli/Augustus


10.7.12

Dreaming of vacation

Ik ga dit jaar niet op vakantie met de reden dat mijn vriend andere vakantie weken heeft als ik zelf. En ook dat het financieel toch echt niet gaat lukken om ergens met een vliegtuig heen te gaan om samen te genieten van het weer, cultuur, mensen en natuurlijk van ons zelf samen! Toch zijn we stiekem een beetje aan het sparen voor onze vakantie van volgend jaar (of misschien wel rond de kerst). En dit zijn toch wel de plekjes waar ik ooit een keer in mijn leven heen zou willen gaan, dus misschien kan ik er volgend jaar 1 van de locties van mijn lijstje afstrepen!

Curacao! Het lijkt me heerlijk om daar op het strand te liggen samen met mijn lief.


Hong Kong: Het is natuurlijk een stad met zijn eigen rechten in China, maar I live it!

Egypte: Ik hou van cultuur, en in Egypte is dat echt wel te vinden met al die pyramides. :)


Nieuw Zeeland: En als laatste wat nu echt op mijn lijstje staat! Gewoon om dat ik wil zien hoe het daar is!

9.7.12

Tijdje niet geblogt

Hoi hoi,

Ik ben al een hele tijd niet meer op blogger geweest om te bloggen. En daar had ik verschillende redenen voor. kort gezegd had ik er gewoon de laatste tijd geen puf voor, en soms vergat ik het ook gewoon door alle dingen om mij heen. Toch wil ik een klein beetje weer gaan beginnen, het kriebelt toch wel een beetje weer. Ik hoop dat jullie me blijven volgen. :)

Ook probeer ik er wat nieuwe dingen te bloggen. Ik heb al een paar maand een nieuwe hobby genaamd postcrossing, daar zal ik ook een paar keer wat over plaatsen (wat ik ontvangen heb enzovoort). Ook ben ik druk bezig met te proberen een nieuwe opleiding te volgen en nog wel vele dingen meer. Blijf dus volgen om te zien wat ik te schrijven heb. :)