20.3.12

Fotopost #4 : it's spring!

De winter is weer voor bij, en de lente komt er weer aan. Het is misschien nog niet echt te zien hier in Nederland, maar volgens de kalender is het toch echt weer lente. Al hoewel we niet echt een winter hebben gehad, en de sneeuwklokjes ons al heel vroeg vergezelden buiten, ben ik er toch weer blij mee dat het weer langzamer hand weer warmer word. En dat de bomen weer hun bloesem krijgen. Dat alle bloemen weer in bloei gaan. Dat de vogels hun ei leggen, en dat ze natuurlijk uit komen. Maar ook alle andere dieren die hun kleintjes baren en naar buiten gaan. En het einde van de lente, mag ik gaan vieren dat ik weer een jaartje ouder ben geworden. Nou je ziet natuurlijk wel dat ik helemaal gek ben van de lente. Bij deze, deze mooie foto's van de lente, en geniet met mij mee.





19.3.12

Probleem met blogger/blogspot

Nou ja daar komt het dan, ik ga het er gewoon eventjes uitgooien. Ben al een paar dagen bezig met een paar postjes. Tuurlijk die liggen klaar. :) Maar wat is er nou aan de hand, mijn blogger wil ze niet plaatsen, vanwege dat ik teveel ruimte gebruik? Wat nou te veel ruimte gebruik, zoveel ruimte gebruik ik niet eens. Daarom dat ik deze post ook neer plant op mijn blog. Om jullie even te laten weten, dat ik aan het uitvogelen ben hoe het nou zit. Misschien dat jullie mij kunnen helpen met dit probleem? Hebben jullie daar ook last van? Ik zou het gewoon echt niet meer weten! :$

8.3.12

Boek : #2 vergeten

Elke avond dat de zestienjarige London Lane naar bed gaat, wordt haar geheugen van die dag gewist. De volgende ochtend kan London zich alleen de gebeurtenissen uit haar toekomst `herinneren', en de mensen die daar een rol in zullen spelen. Om zich te kunnen redden in haar vriendschappen en het middelbare school leven, verlaat London zich op briefjes, haar telefoon en een goede vriendin. Ze kan zich van nature goed aanpassen, en probeert haar geheugenverlies dan ook te beschouwen als een onontkoombaar feit in plaats van als een aandoening.
Maar wanneer London verontrustende flashbacks krijgt, of eigenlijk vooruitblikken, beseft ze dat, om het heden en de toekomst te kunnen begrijpen, ze de mysteries van haar verleden moet zien te ontrafelen. En heeft ze nu wel of niet gezoend met de liefde van haar leven?
Dit is een echt boek voor de tieners onder ons. Hou je van een leuk, grappig en een beetje spannend boek, dan is dit echt iets voor jou. Het gaat over een meisje van 16, en ik ben zelf 22. Maar ik vond het echt super om te lezen, ik werd er eventjes weer helemaal jong door. Een echte aanrader dus. (: