20.12.11

Boek: #1 de klauwen van het woud


De zeventienjarige Mary weet maar weinig van het verleden en waarom de wereld bestaat uit twee soorten mensen: de mensen in haar dorp en de Ziellozen aan de andere kant van het hek, die in het gevaarlijke Woud van Klauwen en Tanden wonen en die azen op het vlees van de levenden. Mary weet uit ervaring wat er gebeurt als je het dorp verlaat. Buiten het hek ontkomt namelijk niemand aan de honger van de Ziellozen. Dan wordt het hek kapotgemaakt en Mary’s wereld verandert in een grote chaos. Ze moet kiezen tussen haar dorp en de toekomst, en tussen twee geliefden.

Dit is een super spannend boek, voor de dames en heren die houden van boeken voor young adults. Ik ben er eergister avond aan begonnen met lezen, en heb hem vanmiddag helemaal uit gelezen. Als je er eenmaal aan begint, dan wil je ook verder lezen. Want het is zeer zeker spannend. Je wilt weten hoe het afloopt. Ik raad iedereen aan die van lezen houdt, om dit boek te gaan lezen!

19.12.11

NIEUW #5: maand december

2011-12-19 14.37.452011-12-19 14.37.54.
Zoals jullie in een eerder post van mij hebben gezien had ik wat besteld op www.dazzlecosmetics.com, en daar heb ik deze van binnen gekregen. Een leuk klein palletje met 18 leuke kleurtjes. Ik ben er ieder geval heel erg blij mee.

2011-12-19 14.37.05
Ook deze had ik besteld bij www.dazzlecosmetics.com en deze kleurtjes zijn ook super leuk. Ik kan er ieder geval heel wat mee doen. :D

2011-12-19 14.34.57
Dit was een cadeautje van mijn lieverd, en die heeft deze leuke lakjes gehaald bij een euroshop. Ik ben heel erg benieuwd naar hoe ze zijn. Swatches krijgen jullie waarschijnlijk nog een keer te zien. Maar omdat ik zelf geen mooie handen heb, ben ik opzoek naar iets waar ik ze op kan swatchen

Dit waren de producten die ik in deze maand heb gekocht/ontvangen. En er komt misschien nog wel iets meer bij, maar dat zien we nog wel. :)

shoutout vs. winactie #19

Ja dames, misschien ook wel heren. Ik ben weer een winactie tegengekomen wat ik eigenlijk wel super cute en super leuk vind. (: En ik zou hem heel graag met jullie willen delen. Dus bij deze, lees verder en kijk verder.

Zoals je ziet zijn het 3 leuke lakjes van Essence &go. 3 lakjes genoemd: #67 make it golden, #72 time for romance en #78 blue addicted.  Ik vind ze iedergeval wel helemaal geweldig. :D En daarom doe ik daar natuurlijk ook aan mee, want ik ben een nagellak fan. :D

Wil je nou ook graag meedoen met deze leuke winactie. Ga dan naar de blog van Femke; met deze KLIK ben je gelijk bij de winactie, en kun je gelijk doen wat je moet doen. :D Iedergeval van harte succes, en moge de beste winnen! :D

16.12.11

shoutout vs. winactie #18

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik heb mee gedaan met een winactie. En vandaag is het weer zover. Glimlach Ik doe weer mee aan een winactie. En dan ook wel een super leuke en cute winactie. Kijk en lees verder, dan vertel ik jullie er meer over. Emoticon met brede lach

Zoals jullie kunnen zien is het een kleine winactie, met super leuke kleine dingetjes. Emoticon met brede lach Ik vind ze iedergeval supercute. En ja ik doe daar aan mee. Nou waar doe ik mee aan deze winactie. Nou op de blog Inge, ook wel genaamd Inge Bambi. KLIK voor de winactie, en doe ook zeker weten mee. Emoticon met brede lach Ik raad het je aan hoor!

Beetje bij beetje

Ik smelt

Ik verga

Beetje bij beetje

Komt mijn gevoel er wel

 

Ik voel angst

Ik voel bangheid

Beetje bij beetje

Komt het er wel

 

Ik voel jou

Ik zie jou

Beetje bij beetje

Komt mijn liefde wel

 

Ik smelt, Ik verga

Ik voel angst, Ik voel bangheid

Ik voel jou, Ik zie jou

Maar toch blijft mijn liefde

Groeien voor jou

7.12.11

fotopost #3: it’s christmas time

 

Tumblr_lvps2iehty1r5d1tgo1_500_large

Tumblr_lvlhgibmer1qfwstyo1_1280_large

Tumblr_lv4immuqwe1qa9omho1_500_large

4206782620_b8f6cc0cfd_large

109572974_large

overleden laptop.

 

Ja je leest het goed, mijn laptop is overleden. Hij doet het niet meer zoals hij moet doen. Heel jammer ik heb hem nog niet eens een jaar. Maar goed, hij is al zo vaak gemaakt, en zo vaak uit elkaar gehaald. En ik ben het bonnetje ook nog is kwijt. Dus ik kan er jammer genoeg niet mee teruggaan naar waar ik hem vandaan heb. Al zit ik nog waarschijnlijk nog in mijn garantie tijd. Ach ze maken hem toch niet, na zo vaak uit elkaar gehaald, dat ze dat natuurlijk wel gaan zien. Maar goed, zeer snel zal ik gewoon een nieuwe laptop aanschaffen, vooral om het bloggen, internetten, enzovoort. Ik hoor het gewoon bij te houden.


Tumblr_lv716sflzh1r4dt09o1_500_large

Maar doordat mijn laptop natuurlijk dood is, ben ik de laatste tijd ook weinig te zien als het om bloggen gaat. Ik kan alleen via mijn vaders laptop, of die van mijn vriend (die ergens anders woont) een blog typen. En ik ben ook niet iemand die ze dagen van te voren al klaar zet. Ik typ ze gelijk als ik wat in mijn hoofd heb. Dus als je een paar dagen geen blog van me hebt gezien, neem het me dan aub niet kwalijk, ik kan er natuurlijk ook niks aan doen dat mijn laptop het gewoon niet meer doet. Tuurlijk zullen de post gewoon blijven komen, alleen wat minder vaak. $: Natuurlijk hoop ik dan ook gewoon dat jullie me blijven volgen. (:


Liefs,
Tamara