29.8.11

Quote's #7



't Is vandaag weer is tijd voor een paar Quote'jes op mijn blog. 't Is alweer een tijdje geleden dat ik er wat online heb gezet. Maar vandaag komen dr weer wat. Hebt veel plezier, en misschien kun je ze zelf wel een keertje gebruiken! :)



Review: Catrice Absolute Eye Colour #150 Metallicious


Review: Catrice Absolute Eye Colour
#150 Metellicious

Ik vind 't een licht en leuk kleurtje. Beetje een grijs witte gloed er over heen. En dat is wel te zien op de rechter foto. Al hoewel hij op de linker meer voor doet als een normaal grijs kleurtje. Maar toch vind ik hem een leuke uitstraling hebben. Ben zeer benieuwd hoe hij gaat vallen bij mijn ogen! :$

Review: Catrice Absolute Eye Colour #310 Lobster-Lobby.com


Review Catrice Absolute Eye Colour
#310 Lobster-Lobby.com

Zoals je zien is 't een rood achtig kleurtje! :) En daar ben ik zelf wel gek van. Niet alleen in de oogschaduws, maar in alles. Rood is gewoon een mooie kleur. Vind je ook niet? En zoals je kunt zien op de rechter foto, hij dekt redelijk goed, al zal hij bij de ogen wel een beetje anders vallen. Misschien iets minder rood!

Review: Catrice Limited Edition Papagena #C01 Rumble In The Jungle



Dit is mijn eerste keer dat ik iets ga reviewen, dus let niet op de fouten die ik maak. Maar toch ga ik 't doen! :$

Bij deze wil ik graag een oogschaduwpallet van Catrice Limited Edition Papagena reviewen, zoals je al had kunnen zien op de foto hierboven. Ik heb er afgelopen week 1'tje van gehaald, en dat is deze geworden. Nummertje #C01 Rumble In The Jungle!


Bij deze de 4 kleuren die er op 't palletje zitten. Ik vind de foto niet echt heel erg super, maar ik heb 't ook gedaan met m'n telefoon. (*Op 't moment geen goede camera tot mijn beschikking.) maar in 't echt zijn de kleuren een stuk mooier. Ik ben daarom ook gek met deze aankoop. En zal hem zeker vaak gebruiken.

P.s: tips en trucs voor 't schrijven van reviews zijn altijd welkom. (A) wil natuurlijk alles leren!

In the news: Pepernoten liggen in de winkels












Het is nog lang geen sinterklaas, maar de pepernoten liggen nu al in de winkels. Krijg jij al honger?


De zomer is officieel nog in volle gang, maar de eerste pepernoten zijn al gesignaleerd. In een Spar-supermarkt in Groningen. In de buurt van de kassa, lekker makkelijk voor het grijpen. Heb jij er al zin in?

Studenten zijn er gek op
Een zakje kost 1 euro. Veel te vroeg? "Welnee", vindt d
e bedrijfsleider. "Studenten en jongeren zijn er gek op", legt hij aan de Levensmiddelenkrant uit. (Goed) voorbeeld doet volgen. Ook Bakkerijketen Het Stoepje zegt binnenkort de lekkernij op de markt aan te gaan bieden.

Mordicus tegen
3FM-dj Michiel Veenstra zette vorig jaar nog een stickeractie op tegen de in zijn ogen te vroege komst van de pepernoot. Dit jaar staakt hij zijn verzet. Maar hij blijft vel tegen de vroege verkoop.








26.8.11

Tag # Nailpolish and Me

Deze super leuke tag kwam ik tegen op de blog van Essy, genaamd My Heart's Letter. :) En ik was zo vrij om deze even te kopiëren! (A) Omdat ik 't gewoon een tag vind, die ook pas bij 't bloggen! :)
Dus kijkt verder.

Img_5824_2_160332566_large

Hoeveel nagellakken telt jou stash?
Op 't moment nog niet zo heel erg veel eigenlijk! :$ Ben nog heel erg druk met sparen enzovoort! (A) Als ik ze nu tel heb ik er 38. Nog niet zo heel erg veel he? Hahaha. :$

Van welk merk bezit je de meeste flesjes?
De meeste lakjes heb ik van Essence, omdat dat het enige merk is waar ze gekleurde nagellakjes verkopen, en die in de kruidvat zijn te vinden hier in mijn dorp. Al heb ik van meerdere merken wel lakjes, maar moet daar voor echt naar een stad heen shoppen zijn geweest. Maar goed, die komen natuurlijk allemaal nog wel! (A)

Wat is de meest voorkomende kleur in je stash?
Blauw! :$

Image0022_large

Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?
Ik bezit eigenlijk nog zoveel niet, dus ik kan je niet echt goed uitleggen wat ik echt is. Ben nog maar heel kort met het bloggen begonnen, en nog maar net bezig met make-up, lakjes enzovoort. Dus daar kom ik misschien later op terug.

Welke nagellak draag je 't meest?
Geen van allen draag ik meer dan de andere. Ik hou van allemaal wat ik in mijn stash heb. :) Elke week op zaterdag komt er weer een ander kleurtje op, en dat is maar net waar ik op dat moment zin heb om op te doen! (A)

Welke lak blijf je je afvragen waarom je het nog niet heb weggegooid?
Geen!

Img6965y_large

Gebruik je basecoat?
Nee

Gebruik je topcoat?
Nee

Stempelen of uit de losse hand?
Ik heb het ooit is geprobeerd uit de losse hand te doen, maar dat doe ik liever niet meer. Dat mislukt me toch altijd. Dus denk dat ik wel een keertje ga kijken naar de leuke stempeltjes! :$


Tumblr_lnyhh0vlmm1qk29c4o1_1280_large

Hou je van glitters/shimmer of toch liever een crème finish?
Ik hou van van alles als het om nagellak gaat, als 't me maar staat! :P

Voel je je kaal zonder nagellak?
Echt wel!

Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht?
2, check mijn vorige post.


5740011926_7cb43b5960_z_large

Nou deze tag is bij deze ook weer ingevuld. :) En ik vond het zeer leuk om deze in te vullen. Ik ben misschien nog niet echt een beautyblogger, maar toch heb ik hem even ingevuld! (A) Natuurlijk ben je zo vrij om 't over te nemen! :)

Nieuw #2

Ja, het is al weer een hele tijd geleden dat ik heen shoppen ben geweest. Alhoewel ik het dit keer ook maar klein heb gehouden. Maar toch ben ik gister eventjes heen shoppen geweest met mijn schatje. Heb 2 nagellakjes een oogschaduwpalletje en een DVD gehaald. En dat allemaal in de uitverkoop! :) En dat is natuurlijk altijd goed! (A) Dus bij deze wil ik jullie graag laten zien wat ik allemaal gekocht heb. :)



Catrice #C01 Rumble In The Jungle


Essence #03 Ballerina Backstage - On Your Gracile Tiptoe

Essence #47 colour&go - Red-Y To Go

DVD Step Up 3

25.8.11

Tag # Boyfriend


Wat een leuke tag vind ik dit zeg! En natuurlijk lief ook! :$ Ben wel benieuwd naar wat mijn lieverd invult bij de vragen! (A)

Deze tag heb ik gevonden op de blog van Nathalie genaamd BarbieliciousBeauty en zoals ik al zei vind ik hem erg leuk, en zet ik hem ook graag op mijn blog neer! :$ :) Dus bij deze lees ook met mij mee wat mijn lieverd heeft ingevuld! (A)

Mijn schatje en ik op Oostende strand!

1. Waar hebben jullie elkaar voor het eerst ontmoet?
In lucky op 25-2-2011 op Dangerouzmind.

2. Wat was jullie eerste date?
De week na Dangerouzmind gingen we uit eten

3. Waar was jullie eerste zoen & hoe was het?
in Lucky in de rockzaal, het was best wel lekker:$

4. Wanneer wist jij dat het echte liefde was?
Toen we op Dangerouzmind waren.

5. Wat was je eerste indruk van haar?
ze is een hele mooie meid:$

6. Wanneer heb je haar familie ontmoet ?
Het weekend nadat we wat hadden

7. Hebben jullie een gewoonte/traditie?
Yatzee spelen :P

8. Wat was jullie eerste uitje samen?
Hmmmmmm dat moet je niet aan mij vragen xD

9. Wie zei er als eerste "ik hou van je" & waar waren jullie?
Volgens mij was Tamara dat.

10. Waar gaan jullie meeste ruzie's over?
nergens over :O

11. Haat je een van haar exen?
Ik haat ze allemaal :O een ex is niet voor niks een ex

12. Wat is haar werk?
Niks

13. Wie heeft de broek aan in de relatie?
Ik, ik ben gewoon de KONING!(A)

Samen met Tamara op strand in Oostende
Nog een keer op Oostende strand, voor der gein even op de knietjes! :$

Zoals je hebt kunnen lezen heeft mijn lieverd de vragen lief voor me ingevuld. En weet je ook hoe hij over ons denkt. Alhoewel ik zeker weet dat hij niet alle vragen even serieus heeft ingevuld! :P Dat is nou de humor van hem, en ik vind het wel een leuke humor. Toch blijf ik van hem houden. (L)

22.8.11

Winactie vs. Shoutout #14 (Eng: Winaction vs. Shoutout #14)

Wooow, wat een super leuke win-actie deze keer zeg. En dat niet eens op een Hollandse blog. :) Maar wil hem zeker met jullie delen. Dus kijk gauw mee wie wat waar, en doe net zoals ik mee aan deze winactie. :)


Op een buitenlandse blog, heb ik deze super leuke win-actie gevonden! :) En doe daar natuurlijk ook graag aan mee. En deze win-actie heb ik zojuist gevonden op de blog Pigments&Palettes. En natuurlijk is de win-actie niet alleen super, maar de blog ook. Dus sowieso de kans waard om 't een keertje te gaan lezen! :)

Wat kun je zoals winnen met deze win-actie?:

Beauty Bliss Pallete by Quo
Sally Hansen's High-Definition Nail Polish Collection
Lise Watier Eye Shine
& Katie Christensen Custom Jewelry
check de picture hier beneden! -- En dat nog wel een pakket van in totaal $200 dollar!


Vind je deze win-actie niet gewoon helemaal geweldig, net zoals ik? Doe je dat wel, en wil je ook graag mee doen, KLIK dan gauw op de link, kijk en lees wat je moet doen om deze super pakket te winnen. Succes, en veel plezier met de winactie! :)

English Version Scroll down! :) (sorry for the bad english! :$)







Wooow, what a super amusing win-action this time. And that on a not dutch blog. :) And I want hem to share with all of you! Check out this blog.

(picture above in dutch)

On a foreign blog, I have found this super amusing win-action! :) And do that naturally also gladly at with. And these win-action I found just on the blog Pigments&Palettes. And naturally is not only the win-action super but the blog also. win the-action not only super. Thus in any case the chance landlord one time to go read! :)

What can you win?:

Beauty Bliss Pallete by Quo
Sally Hansen's High-Definition Nail Polish Collection
Lise Watier Eye Shinee
& Katie Christensen Custom Jewelry
check the picture down here. -- And it's just a whole package of $200 dollars!

(picture above in dutch)

Do you find these win-action super also as me? You do that, and you will try to join this win-action to, KLICK as soon as possible on the link, look and read what you have to do to win this super package. Success and have fun with the win-action!


FILMTIP; Identity Theft - The Michelle Brown Story

Zoals ik weet jij ook dat er de laatste tijd op woensdagavond altijd een waargebeurde film werd uitgezonden. Normaal kijk ik niet zo graag naar de waargebeurde films. Alhoewel ik Titanic kan dromen. Is natuurlijk ook een waargebeurd verhaal.



17augustus2011, was deze film te zien op RTL4.

De film vertelt het verhaal van Michelle Brown. Een lerares uit Denver (Amerika), die samen met haar verloofde een huis wil kopen. Ze wil voor dat huis een lening afsluiten en levert daarom haar persoonlijke gegevens in bij de secretaresse van
haar makelaar. De secretaresse (Connie) gebruikt deze gegevens om spullen te kopen op de creditcard van Michelle.

Vervolgens wordt Michelle lastiggevallen door deurwaarders en moet ze de rekeningen gaan betalen van de spullen die ze nooit besteld heeft. Ze komt er hierdoor achter dat er sprake is van dat haar identiteit is gestolen. En er komt een arrestatiebevel tegen de identiteitsdief. Maar in plaats van Connie wordt Michelle gearresteerd en dan beginnen de problemen pas echt!


Wat vond ik persoonlijk van de film?:
Zoals ik al zei ben ik niet echt een fan van waargebeurde films. Maar deze vond ik toch echt wel interessant. Ik heb der zeker wat van op gestoken dat tegenwoordig alles kan als 't om fraude gaat. En 't was nog een spannende film ook. Dus zeker voor jullie aan te raden om te kijken. Het is een leerzame en goede film! :)

21.8.11

Love these picture's!

Ik was zomaar op 't internet aan het rond kijken. En kwam deze leuke picture's tegen. Kijk met me mee ze zijn gewoon leuk! :D


Love music! <3

Just beautiful!

Boy you got my heart beat running away!

Just a beautiful nature!

20.8.11

Their Name Is



Natuurlijk ben ik niet zoals de velen van het programma My Name Is op rtl, geen persoon die mijn idolen gaat na doen. Maar toch heb ik wel een paar idolen staan waar
ik zot op ben. En dat niet alleen in de muziek, maar ook in andere genres van kunsten! :) Al ben ik wel iemand die een redelijk beetje kan zingen volgens sommigen in mijn omgeving. Ik ga 't toch niet na doen, want ik ben liever mij zelf. Maar toch wil ik wel even laten zien aan iedereen wie mijn
favorieten zijn in de beroemde wereld. :) Maar kijk gerust mee, en misschien dat ik je wel wat nieuws op doe voor je om te luisteren of te bekijken!



Je weet natuurlijk wel wie 't is. Net zoals ik natuurlijk. Waarom ik nou helemaal gek van haar ben is vanwege de goede muziek wat ze maakt. Ze heeft een dijk van een stem, en de nummers die ze schrijft en zingt geweldig. Ze spreken me gewoon echt aan, ik kan me er gewoon helemaal in vinden. En natuurlijk zing ik graag met haar nummerse mee! :$



Jeroen van Koningsbrugge, ook deze man kennen jullie allemaal vast wel. Maar als je uit 't belgen land komt en je kent hem waarschijnlijk niet. Jeroen is te zien als zanger en op de tv is hij ook nog is heel goed bezig. Zo doet hij mee met 't zaterdagavond game Ik hou van holland. En is hij ook nog er eentje van 't duo Jurk!. Verder zullen jullie hem misschien kennen van iets eerder op tv, en dat wel op bnn met De Lama's. Ik vind hem iedergeval helemaal geweldig. Altijd energiek en heeft super veel humor! Gewoon geniaal dus. :$

Tag # Hoe nep ben jij?

Ik was zo maar aan het lezen op een paar blog'jes deze middag! En ik kwam deze hele leuke tag tegen! En waar kwam ik hem tegen, op Een Mening Hebben Is Gezond! Die deze tag weer had gevonden op Glamourista.nl. Dus bij deze, doe ik hem ook eventjes! :$

barbie kiss photo teenagedream's photos - Buzznet Barbie | Flickr – Compartilhamento de fotos!


Heb je ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
Ik heb nooit een cosmetische chirurgie ondergaan. En waarom niet? Omdat ik domweg gewoon blij ben met hoe ik eruit zie. Natuurlijk vind ik niet alle dingen mooi aan mezelf, maar jezelf accepteren doe ik wel.

Gebruik je valse wimpers?
Nee en dat zal ik ook nooit doen!

Draag je een weave of extensions?
Nee ik draag geen van beide. Het is me gewoon domweg te door om dat aan te schaffen. Natuurlijk vind ik het wel erg mooi om gewoon een mooi vol bos met haar te hebben! :$

Gebruik je iedere dag make-up?
Nee ik gebruik niet elke dag make-up. Alleen als ik er zin in heb doe ik het op. En als ik natuurlijk een avondje ga stappen of wat dan ook. Ik ben er soms gewoon te lui voor om het op te doen.

Zou je een cosmetische operatie overwegen?
Op dit moment zoals mijn lichaam nu is nee. Ik vind mezelf prima op 't moment, dus ik ga daar ook echt niet wat aan doen. Maar mocht het zo zijn, en ik wordt ziek en genees weer. En mijn lichaam zou 't dan nodig hebben, ja dan zal ik misschien overwegen om dat te gaan doen.

Kan je nog zonder make-up?
Nee eerlijk gezegd helemaal niet. Ik vind 't soms heerlijk om me zelf op te tutten en om te experimenteren met make-up. Alles is tegenwoordig zo breed, en je hebt tegenwoordig zoveel keus. Dat je er verschillende leuke dingen gewoon mee kunt doen. Al heb ik niet elke dag make-up op, zonder kan ik niet.

Draag je nepnagels?
Nee ik draag geen nepnagels. Ik daar totaal de vingers niet voor. Ik zal je vertellen. Ik bij nagels, maar ook de velletjes er om heen weg. En mijn vingers zijn totaal niet mijn favoriet op mijn hele lichaam. Je zult mij dus ook nooit met nep nagels zien lopen!

Verf je je haren?
Ja dat doe ik dan weer wel. En dat omdat ik mijn eigen haarkleur niet mooi bij me vind passen. Ik ben van mezelf echt blond, door en door blond. Maar als ik mijn koppie blond zou houden of weer zou doen, dan zie ik er automatisch jonger uit. Ze schatten me dan een jaar of 16 terwijl ik gewoon 22 ben. En daar heb ik een hekel aan gekregen. Dus elke keer kleur ik mijn haren donkerder, zodat ik er weer een stukkie ouder uitzie, dan een puber van 16, wat ik niet ben natuurlijk! :$

Ga je onder de zonnebank?
Nee ik ga zelf niet onder de zonnebank. Ik kan nooit echt lang stil blijven liggen, dus dat is echt geen optie voor mij. :$ Maar als 't mooie weer in Nederland soms een beetje meewerkt, lig ik wel graag in 't zonnetje, en daar word ik ook wel een beetje bruin van!

Gebruik je selftanners?
Nee die gebruik ik ook niet, om me elke keer maar in te smeren, nee dankje!

Heb je tattoo's?
Nee die heb ik nog niet, maar die komen er wel!

Ik ben benieuwd hoe nep jij bent! ;)
Zoals je kunt zien heb ik bijna niks aan mijn lichaam laten doen, alleen af en toe een beetje zon en een make-up'je. En over een tijdje wil ik er graajg een paar tattoo's op laten zetten!. Maar bij deze ben ik toch een beetje benieuwd hoe nep jij bent? Of hoe nep je natuurlijk niet bent! Bij deze neem deze leuke tag over en vul hem in.

Tumblr_lm715ealkh1qgkhzgo1_500_large

Shoutout vs. Winactie #13

Ik kwam zomaar via bloglovin' op een leuke win-actie tegen. Een hele leuke natuurlijk! En die zou ik heel graag met jullie willen delen. Dus bij deze, lees gauw met me mee, om te weten wie wat waar!


Zoals je hier boven kunt zien, is 't een klein pakketje van O.P.I van burlesque! Vind je hem ook niet schattig en leuk? Ik wel hoor! En waar kun je deze win-actie vinden? Op blog Beauty Before Breakfast! KLIK om te kijken naar deze win-actie, en wat je moet doen om mee te kunnen doen. Net zoals ik!

14.8.11

Balloonie

Tumblr_lpac9wkmjf1qf4ar9o1_500_large

Tumblr_lpj6nua8fu1qf6alzo1_500_large

Tumblr_labyq1bp6x1qcnowjo1_500_large

Tumblr_lpji9b1l5l1qkf588o1_500_large


13.8.11

Shoutout vs. Winactie #12

Het is al weer een tijdje geleden dat ik heb mee gedaan aan een win-actie. En dat ik die ook online heb gezet op mijn blog. Maar toch wil ik deze wel even met jullie delen. Dus lees en kijk mee;


Zoals je kunt zien, boven op 't plaatje gaat 't om een Beautypakket ter waarde van meer dan 60euro! Dat is natuurlijk niet mis, dat vind ik tenminste. Jullie ook niet? Daarom ook deze plogpost speciaal voor deze win-actie. :)

Deze win-actie is te vinden op de blog van Beautyill. En mede mogelijk gemaakt door PinkLadyMakeUp. Wil je ook zo graag mee doen met deze win-actie, ga dan gauw kijken op haar blog, en kijk wat je moet doen!

9.8.11

Nieuw lay-out

Zoals jullie kunnen zien heb ik mijn lay-out een beetje aangepast. :$
En wat vinden jullie?

4.8.11

Just read!

  • Boy: Hey, hun!
  • Girl: Hey.
  • Boy: I missed you at school today. Why weren't you there?
  • Girl: Yeah, I had to go to the doctor.
  • Boy: Oh really? Why?
  • Girl: Oh, nothing. Just some annual shots, that's all.
  • Boy: Oh.
  • Girl: So what did you guys do in Math today?
  • Boy: You didn't miss anything that great, just a lot of notes.
  • Girl: Okay, good.
  • Boy: Yeah.
  • Girl: Hey, I have a question to ask.
  • Boy: Okay, ask away.
  • Girl: How much do you love me?
  • Boy: You know I love you more than anything in this world.
  • Girl: Yeah.
  • Boy: Why did you ask?
  • Girl: *silence*
  • Boy: Is something wrong?
  • Girl: No. Nothing at all. Um. How much do you care about me?
  • Boy: I would give you the world in a heartbeat if I could.
  • Girl: You would?
  • Boy: Yeah of course I would. *sounding worried* Is there something wrong?
  • Girl: No, everything's fine.
  • Boy: Are you sure?
  • Girl: Yeah.
  • Boy: Okay. I hope so.
  • Girl: Would you die for me?
  • Boy: I would take a bullet for you any day, hun.
  • Girl: Really?
  • Boy: Any day. Now, seriously, is there something wrong?
  • Girl: No, I'm fine. You're fine. We're fine. Everyone and everything is fine.
  • Boy: Okay.
  • Girl: Well, I have to go. I'll see you tomorrow at school.
  • Boy: Alright, bye. I love you!
  • Girl: Yeah. I love you too. Bye.
  • THE NEXT DAY AT SCHOOL
  • Boy: Hey, have you seen my girlfriend today?
  • Friend: No.
  • Boy: Oh.
  • Friend: She wasn't here yesterday, either.
  • Boy: I know. She was acting all weird on the phone last night.
  • Friend: Well, dude, you know how girls are sometimes.
  • Boy: Yeah, but not her.
  • Friend: I don't know what else to say, man.
  • Boy: Okay, well I gotta get to English. I'll see ya after school.
  • Friend: Yeah I gotta get to Science. Later.
  • THAT NIGHT
  • Girl: Hello?
  • Boy: Hey.
  • Girl: Oh, hey.
  • Boy: Why weren't you at school today?
  • Girl: Uh, I had another appointment with the doctor.
  • Boy: Are you sick?
  • Girl: Um, I have to go. My mom’s calling on the other line.
  • Boy: I’ll wait.
  • Girl: It may take a while. I’ll call you later.
  • Boy: Alright. I love you.
  • -very long pause-
  • Girl: *with a tears in her eyes* Look, I think we should break up.
  • Boy: What?!
  • Girl: It’s the best thing for us right now.
  • Boy: Why?
  • Girl: I love you.
  • THE GIRL DOESN’T COME TO SCHOOL FOR 3 MORE WEEKS AND DOESNT ANSWER HER PHONE
  • Boy: Hey dude.
  • Friend: Hey.
  • Boy: What’s up?
  • Friend: Nothing. Hey, have you talked to your ex lately?
  • Boy: No.
  • Friend: So you didn’t hear?
  • Boy: Hear what?
  • Friend: Um, I don’t know if I should be the one to tell you…
  • Boy: Dude, just tell me!
  • Friend: Uh. Call this number, 433-555-3468.
  • Boy: Okay, thanks!
  • BOY CALLS THE NUMBER AFTER SCHOOL
  • Voice: Hello, Suppam County Hospital. This is Nurse Victoria.
  • Boy: Uh, I must have the wrong number. I’m looking for my friend.
  • Voice: What is their name, sir?
  • *boy gives info*
  • Voice: Yes, this is the right number. She’s one of our patients here.
  • Boy: Really? Why? What happened? How is she?
  • Voice: Her room number is 646 in building A, suite 3.
  • Boy: WHAT HAPPENED?!
  • Voice: Please come by, sir, and you can see her. Goodbye.
  • Boy: WAIT! NO!
  • THE BOY GOES TO HOSPITAL, AND TO ROOM 646, BUILDING A, SUITE 3. THE GIRL IS LYING IN THE HOSPITAL BED.
  • Boy: Oh my God, are you okay?
  • Girl: *silence*
  • Boy: Dear, talk to me!
  • Girl: I..
  • Boy: You what?
  • Girl: I have cancer and I’m on life support.
  • Boy: *breaks into tears*
  • Girl: They're taking me off tonight.
  • Boy: Why?
  • Girl: I wanted to tell you, but I couldn’t .
  • Boy: Why didn’t you tell me?
  • Girl: I didn’t want to hurt you.
  • Boy: You could never hurt me.
  • Girl: I just wanted to see if you felt about me the same as I felt about you.
  • Boy: Huh?
  • Girl: I love you more than anything. I would give you the world in a heartbeat. I would die for you and take a bullet for you.
  • Boy: *crying*
  • Girl: Don’t be sad. I love you and I’ll always be there with you.
  • Boy: Then why did you break up with me?
  • Nurse: Young man, visiting hours are over.
  • The boy leaves and later that night the girl is taken off of life support and dies, but what the boy didn’t know is that the girl only asked him those questions so she could hear him say it one last time. She only broke up with him because she knew she only had 3 more weeks left to live and thought that it would cause him less pain and give him time to get over her before she died.
  • NEXT DAY
  • The boy is found dead with a gun in one hand and a note in the other.
  • THE NOTE SAID:
  • “I told her that I would take a bullet for her, just like she said she would die for me.”
  • I just bawled like the biggest baby . : '(
  • I can't even type right cause i can see. i feel like my heart just stopped beating