27.5.11

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

227385_10150247559932463_108605392462_8641864_585019_n_largeUntitled-1-2_149807400_largeTumblr_lh7qkqljbo1qfia3po1_500_large

26.5.11

Shoutout vs. Winactie #10

Vandaag alweer een winactie die ik super leuk vind om aan mee te doen. En jullie daar over wil inlichten zodat iedereen van jullie daar ook aan mee kunnen doen.

Bij Beauty Before Breakfast kun je een super leuk make-up setje winnen. En wat zit daar allemaal in? 11 lakjes, een lipgloss, een gel eyeliner en een eyeliner kwastje. En dit alles is te zien op 't plaatje hier beneden. Vind je 't niet leuk. Ik wel hoor, en daarom doe ik natuurlijk ook mee. Doen jullie ook mee?


Klik dan snel op 't plaatje en kijk snel wat je moet doen om deze leuke make-upjes te kunnen winnen! En natuurlijk heel veel succes, je weet maar nooit of je wint of niet. :) Maar meedoen is altijd leuk, en spannend natuurlijk ook. :$

Shoutout vs. Winactie #9

Bij deze weer een paar winacties die ik heb gevonden op een leuke blog. :) En daar wil ik jullie allemaal over vertellen, want 't zijn super leuke winacties. :) En al deze winacties zijn te vinden op de blog Fanilla, een super blog. Dus bij deze lees verder, en kom er achter wat voor winacties het zijn.

Winactie nummer #1:
Picture

Een super leuke uiltjes ketting die je kunt winnen. Vind je hem ook niet cute?
Ik doe er iedergeval wel aan mee, en denk jullie ook wel.
Klik gauw op 't plaatje, en kijk wat je er voor moet doen.

Winactie nummer #2:

Picture

Shoptegoed voor de online shop sans-online. Een super shop waar je veel leuke dingen kunt vinden. Alles kun je er aanschaffen, en natuurlijk als je shoptegoed hebt is het helemaal toppie. Klik gauw op 't plaatje en kijk wat je er voor moet doen.

Winactie nummer #3:

Picture

Super leuke make-up spulletjes die je kunt winnen. En zoals je op 't plaatje ziet, weet je al een beetje wat je kunt winnen. En ik zelf vind het super leuk om die te winnen. Ik doe dus ook bij deze mee. Klik gauw op 't plaatje, en doe mee!

Winactie nummer #4:

Picture

Dit is de laatste die op dit moment bij haar op de blog staat, en ook deze is leuk om te doen. Je kunt voor 2 dingen mee doen, maar je wint er maar 1. Gewoon meedoen voor wat je zelf 't leukste vind. Handig toch, een keuze. :) Klik op 't plaatje, en kijk wat je moet doen!






Dit waren de winactie's van Fanilla en ik vind ze zelf super cute, en doe daarom ook bij allemaal mee. Je weet maar nooit of je wat wint, meedoen kan altijd. :) Ik wens bij deze iedereen succes met meedoen, en misschien win je wel wat. :)


24.5.11

Quote's #3




Voor vandaag weer wat quote's. :)

Tumblr_lkhocotnm31qhmbcr_large
Tumblr_llo1siycrv1qan88jo1_400_large

21.5.11

Shoutout vs. Winactie #8

For English scroll down


Bij een blog die ik trouw altijd netjes volg ben ik een leuke winactie tegenkomen. En dat wel bij GildedNails. Een blog alles over nagels, en nagellak, altijd erg leuk om weer nieuwe dingen tegen te komen en te leren over nagels en nagels lakken! :) En dus doe ik natuurlijk mee met deze super leuke winactie. En wat kun je winnen? Nou let op ik zal met de afbeelding laten zien wat je kunt winnen!

First Price: complete set of the hard to find China Glaze OMG

Second Price: complete set of the BYS Colour Change

Third Price: complete set of the Face of Australia Molten Metallics collection

Vind je ze ook niet geweldig? Ik wel hoor. :) En voor iedereen die mee willen doen, ga snel naar deze geweldige blog van GildedNails, en kijk gauw wat je moet doen om deze super lakjes te winnen! :)

Succes meiden! :)



--



By a blog that I fidelity always nicely follow I saw a very nice winaction. And that on the blog by GildedNails. A blog everything about nails, nail polish, everytime it's nice to read everything about nails, and everything around te nails. And ofcourse I will do something with the winaction there, it's lovely. And what can you win? Look at the picture above and melts neat as me.

Aren't they beautiful? And for everyone who wanna joy the winaction to, go fast to the awesum blog of GildedNails, and read what you need to do to win this lovely polish.

Success lady's.

The world is on his end

Zoals de meesten van jullie al wel hebben gelezen is er de laatste tijd vooral gesproken dat vandaag de wereld er aan gaat.

Tumblr_llg1nmrc471qc6czfo1_500_large

Niet dat ik daar in zou geloven, want er is al wel vaker geroepen dat het zou gaan gebeuren. Zoals in 2000, de wereld zou onploffen, want het was een millennium jaar. Dat is niet gebeurd. Later begonnen ze er over dat 2012 het jaar zou gaan zijn wanneer de aarde er aan zou gaan. Maar dat was ook al verkeerd uitgerekend.

En wat blijkt nu. Een pater uit de United States beweert uit de bijbel hebben te kunnen lezen en voorspellen dat Vandaag 21 mei 2011 om 18:00 amerikaanse tijd de wereld er aan gaat. En dat dan wel door een zondvloed (tsunami, golf, water). Heel raar dat hij dat zo zegt, want als er iemand veel over de bijbel behoort te weten is het wel iemand die bij de kerk hoort.

Tumblr_lk9r8lc6c31qenpeoo1_500_large

Maar ook de meesten onder jullie hebben vast vroeger wel een paar verhaaltjes geleerd uit de bijbel. En als je nog even goed nadenkt , en het verhaal van de ark van noach nog even voor je haalt. Of dat je het misschien even opzoekt op internet, wat het verhaal nou ook al weer precies was. Dan kom je deze tekst tegen: Na het verlaten van de ark bracht Noach een offer aan God. God beloofde Noach dat Hij de aarde en al wat er op leefde niet meer door water zou vernietigen, en sloot een verbond met hem. Als teken van Gods verbond met Noach zou voortaan de regenboog verschijnen. Als deze aan de hemel verscheen zou God zich het verbond herinneren dat Hij met Noach had gesloten. En als dit verhaal echt waar is, dan lees je dat God na dat Noach al over het water heeft gezworven met de ark, heeft beloofd dat hij nooit meer de mens zal gaan straffen en de aarde niet meer zal straffen door middel van water. En dat hij dit door middel van de regenboog laat herinneringen, dat het goed zit.

Toch weet ik zelf heel erg goed dat dit verhaal elk jaar in de kerk weer terugkomt, en dat dit verhaal elk jaar weer aan de kleintjes word verteld, om hun toch een beetje in inkijk te geven in het bijbels verhaal en in het geloof.

Maar ook weet ik nu echt goed zeker, dat die vent in Amerika ook die bijbel niet goed doorzocht heeft, want het staat er toch echt. En hij voorspelde het toch echt.

Dus ik denk 100% zeker te weten dat er gewoon weer iemand om aandacht probeert te vragen, die hij gewoon krijgt ook nog. De mens word ook steeds dommer in dat soort dingen. Mensen worden steeds goed geloviger.

Maar goed, de world is not on his ending! Gelukkig maar want ik heb nog steeds geen zin om te gaan, ik geniet er nog veel te erg van om te leven. En ook ik ben nog jong, en wil nog vele dingen doen in mijn leven. En het einde van de wereld, zal daar echt niet aan helpen.

Rainbow_large

17.5.11

Love the way you are!

Tumblr_llc7zetqtp1qhbwwmo1_500_large226318_1871918290108_1605674074_1838527_5967691_n_large5729278471_8a85a12790_z_large3876437574_6307b185eb_large

Shoutout vs. Winactie #7

Voor de zoveelste keer weer een winactie. En natuurlijk een erg leuke winactie. :)
Beautification geeft deze week een paar leuke dingen weg als cadeau. Dus bij deze de nummer #1. :)
Kijk en lees mee.


Een super leuk Let's Make Up pakketje word dit keer weggeven. Super toch? En ook doe hier aan mee, want dit is natuurlijk wel een erg leuke om te winnen! :) Wil je ook mee doen? Klik dan snel op 't plaatje, en doe mee! Want dit winnen, super! En natuurlijk succes. :)

12.5.11

Eurosongfestival 2011


De halve finales zijn bezig. Dinsdag hebben de eerste artiesten al mee gedaan, om een plekje te kunnen verkrijgen in de finale. Maar niet allemaal zijn ze door. Want vanavond is het 2e deel, daar willen ze natuurlijk ook wat mensen mee doorlaten.


Wie doet er van ons nou mee aan de halve finale. Denk dat iedereen dat wel weet, en dat er ook wel heel erg veel commentaar op is geweest. De 3 mannen uit Volendam, genaamd 3J's. Ik zelf persoonlijk hou wel van hun muziek, ik luister er graag naar. Alleen wat ik jammer vind van deze keer, ze hebben het Nederlandse nummer veranderd in het engels. Alhoewel ik het wel een leuk nummer vind, en ik ook zeker wel weet dat het voor de mensen in het buitenland beter te verstaan is, dat dit nummer toch wel een kansje maakt om in de finale terecht te komen. En toch een klein beetje hoop op dat we eindelijk een keer mogen winnen! :) Maar dat zien we dan vanzelf wel. Kijk en luister even naar dit nummer hier onder!:

HomeHome

Ik vind het nederlands wel mooier, maar deze is ook super. Een nummer wat je zo onthoud, en de tune blijft bij mij ook nog is in mijn hoofd hangen! Super, en als dat nu ook gebeurd bij de mensen van europa, dan is het super. Dan komt het uiteindelijk wel goed. Netherlands 12 points! We blijven hopen! :D

Shoutout vs. Winactie #6

Alweer een win-actie gevonden. Lees verder beneden! (:


Deze leuke ketting met deze cute sleuter eraan is te winnen bij After Fantasies. Omdat After Fantasies nu ongeveer een jaar bezig is met bloggen, geeft ze deze cadeau. En vinden jullie hem nou ook niet leuk. Ik wel hoor! Wil je ook mee doen, nou ga snel naar de blog van After Fantasies, en doe wat je doen moet! Ik heb het al gedaan! En oja doe je mee, geef dan eventjes aan dat je hem gevonden hebt via mij, helpt mij weer met extra winpunten! $: Thanks! :D

11.5.11

When I say ..., you say ...

Als ik zeg warm, zeg jij?:
Tumblr_lblx1w6at91qd9lrdo1_500_large

Als ik lekker zeg, zeg jij?:
2806798499_3529ac0285_z_large

Als ik knap zeg, zeg jij?:
lief ,,

Als ik schattig zeg, zeg jij?:
Tumblr_ll07dwitsk1qb0c3eo1_500_large

Als ik leuk zeg, zeg jij?:

Als ik favoriet zeg, zeg jij?:

Als ik jurk zeg, zeg jij?:
Tumblr_lkzy2hjeiu1qilh5io1_500_large

Als ik zeg rood, zeg jij?:
Antique_tulips_note_card-p137534368781997704vrae_325_large

Als ik zeg mobiel, zeg jij?:

Als ik zeg honger, zeg jij?:
Tumblr_ll0a0gogzp1qbbcqbo1_500_large

Als ik saai zeg, zeg jij?:
Tumblr_lj32xrpelk1qbb9b0o1_400_large

Als ik zeg schitterend, zeg jij?:
Marcin_stawiarz-nightscapes13_large

Als ik zeg bloggen, zeg jij?:
182270_1781689029561_1459503506_1873074_2681546_n_large




Dit was een tag wat ik van iemand had overgenomen! (: Ik vond hem wel erg leuk om te doen. En bij deze tag ik iedereen die hem wil doen!

Hotties

Ik zie op meerdere blog's tegenwoordig wel een post staan over de hunks die ze geweldig vinden. En ik vond dat zon leuk idee, dat ik die zelf ook wel is zou willen doen. Ook ik heb natuurlijk hotties waar ik helemaal bij wegsmelt als ze op tv of ergens te vinden zijn! Ook al heb ik niet heel veel hotties, die ik helemaal geweldig vind, maar ik heb er toch wat. Kijk gerust even mee!:

Klik op de foto om originele grootte te bekijken
Matt Lanter:
Ook wel bekend van 90210! Het is gewoon een super hottie. Kijk gewoon is
naar zijn ogen. Die zijn zo blauw als de hemel op aard. Hij is ook nog is de
super hunk van 90210, maar ook speelt hij in vele favoriete films van mij, waar
ik super graag naar kijk! :) Hij is daar in tegen ook gelijk 1 van de enige hotties die donker haar heeft.

lief ,,
Markus Rosenberg:
Markus Rosenberg is hier in Nederland niet zo heel erg bekend. Maar wie een echte Ajacied is die weet erg goed dat hij ooit is in de jaren terug bij Ajax heeft gevoetbald. (ook diehard voetbal-kijkers). Ook ik ben een Ajacied, en vanaf het begin van de carrière van Markus bij Ajax, ben ik een fan. En ik val op blond, en wat is hij, Blond! $: En elke keer als ik naar hem kijk, dan hoop ik dat ik hem toch ooit een keer weer terug in Nederland mag verwachten met voetbal! (A)

Toby Alderweireld - Marcus Schnelle
Toby Alderweireld:
Ook weer een voetballer deze keer. Als je het over mannen hebt met tatoeages. Dan ben ik diegene die er over mee praat. Ik hou van mannen met tatoeages. Toby Alderweireld is er daar ook 1 van. Maar dat niet alleen hij is ook nog is een super hottie, kijk nou! Ook deze man voetbalt bij ajax, dus dat is al een pluspuntje! (:

Dan Karaty:
Hij mag dan wel een stukkie ouder zijn dan mij, maar het blijft een lekker ding! Ik denk wel dat iedereen hem hier in Nederland hem een beetje kent. En vooral de mensen kennen hem die So You Think You Can Dance kijken. (: Dan weet je even goed als mij dat hij 1 van de beste dans choreograferen is van de wereld, en dat hij ook nog is zelf goed kan dansen. (: Hij is gewoon een super man, en ziet er ook nog is heel er goed uit!

Dennis Storm:
Een oer Hollandse jongen van de Nederlandse tv. Bekend van Spuiten en Slikken, 3 op reis, en vooral Try Before You Die. Het is gewoon een super mooie man. En hij ziet er gewoon domweg als een Hollandse boy uit! (: Delicious!

Quote's #2

Omdat ik zo ongelofelijk gek ben van quote's en omdat ik daar enorm mee leef. Laat ik voor deze keer ook weer wat quote's zien die mij aanspreken. Maar dit keer met mijn hobby gecombineerd, photoshop! (: