29.4.11

I like the words they say!







28.4.11

Queensday is Coming!

Nog 2 dagen, dan is het zover, 30april'2011. Ja Koninginnedag komt er weer aan! Gezellig met vrienden de stad in. Of gewoon samen met familie ergens anders naar toe. Heel Nederland is klaar voor het Oranjefeest. (:


Maar waar denken we nou precies aan op Koninginnedag, wat word er eigenlijk gevierd!? Veel mensen maakt dat het nog niet eens uit, als het maar feest is. Lekker vrij van school en van het werk. Lekker een drankje doen met vrienden en/of familie. Ach wat maakt het allemaal ook uit. Maar er zijn ook veel mensen die wel nadenken over wat er nou eigenlijk gevierd word, of juist niet gevierd word. En als je kijkt naar 2009, de nabestaanden van het gebeuren in Apeldoorn, die houden het liever rustig, en blijven liever thuis (of vieren het juist uitbundiger). Of de mensen die goed gezind zijn met het koningshuis. Die weten erg goed dat het niet de verjaardag is van onze huidige koningin, maar van Wilhelmina. Wat tevens eerst niet eens op 30april werd gevierd, maar op 31augustus. Kortom, ik denk dat de meeste mensen het niet eens weten wat Koninginnedag eigenlijk inhoudt, maar dat de meeste mensen gewoon in zijn voor een dagje vrij met een feestje. En wat voor een feestje, drank en oranje zijn de nodige dingen op zon dag. Het gaat nergens anders meer over, dan alleen maar een feestje. En zo erg is het ook niet, want het is een top feest. Wat gelukkig elk jaar weer terug komt. Ook al hebben we over een jaar of 2/3 een koning. Het zal altijd Koninginnedag blijven!



& wat gaan jullie allemaal doen op Koninginnedag? Nog wat bijzonders?

27.4.11

There's no way to happiness, Happiness is the way!


Love for the Harder Stylez

Hardstyle is my Style. (: Jaja, het is mijn style, ik hou van die muziek! Hardstyle is my Style. Maar natuurlijk hou ik ik niet alleen van de muziek alleen, maar alles er om heen is super! ^^ Festivals, Partys, DJs en natuurlijk de mede mens die er naar luisterd! All of them, ik vind het geweldig. Het is altijd gezellig, meestal lekker weer, en natuurlijk de zelfde passie, de muziek! Maar mijn passie (en die van iets meer NL'ers), wil ik natuurlijk ook met jullie delen! $: Vandaar deze post, met een paar pics&movies.




Nou ja jullie weten zo ongeveer wel wat mijn style is als het om muziek gaat. Het is natuurlijk niet alleen deze style waar ik naar luister. Ik vind alles wel cool om naar te luisteren. Maar wou toch even een post en tijd spenderen aan mijn favoriete muziekstyle. :) Of je het nou leuk vind of niet!


Psyko Punkz vs. Coone - Dirty Soundz

Petitie tegen Robert. M

Goede avond, (ja het is avond, net 11 minuten. :)

Jullie kennen hem allemaal wel, de Robert M. waar iedereen het tegenwoordig allemaal over heeft.
En het verhaal wat er rond gaat weten jullie vast ook allemaal wel. Ja het gaat over de Robert M. die kinderen heeft misbruikt. Natuurlijk zullen jullie wel denken, waarom gaat dit blog daar nou over. Nou lees dan even verder.


Eergisteren was er een uitzending van Pauw en Witteman. De advocaat van Robert M. was aanwezig als gast. En natuurlijk waar gaat het dan over, Robert M. Ter sprake kwam de aanklacht welke was gedeponeerd door het openbaar ministerie (OM). Witteman merte op dat hij de aanklacht van verkrachting mistte. Waarop de advocaat liet weten, dat volgens het Nederlandse Rechtssysteem, het penetreren van een baby niet als verkrachting word gezien, aangezien er geen sprake was van Geweld! En pardon geen verkrachting? En ja inderdaad als je internet nazoekt, het word niet gezien als verkrachting. Maar vele anderen, en ook ik vinden die beredenering gewoon NIET juist. Dit zou dus ook willen zeggen dat zelfs een volwassen persoon die bijvoorbeeld in zijn slaap ongewild gepenetreerd word, dit ook niet als verkrachting word gezien, omdat er geen geweld is gepleegd, dus laat staan ook niet bij kinderen (baby's en peuters), die nog geen enkel besef hebben van de misdaden. Hoe wil je het dan gaan noemen?
Is dit beschaafde stukje land niet in staat om te gaan voor veiligheid van onze kinderen, door ons rechtssysteem aan te passen.

Wat ook best wel verbazingwekkend is, nergens is de uitspraak vanuit het programma(Pauw en Witteman) te lezen!


Maar wat nou eigenlijk mijn punt is van deze blog. Wij als de bevolking van Nederland kunnen wat doen tegen het rechtssysteem van ons land! En dan ook vooral tegen de uitspraak dat het geen verkrachting zou zijn! Hiervoor is maar een kleine moeite voor nodig. Teken gewoon even de petitie!

Klik op deze link! http://petities.nl/petitie/penetratie-bij-babys-peuters-kleuters-en-kinderen-tot-12-jaar-is-altijd-verkrachting
Tekenen kan onderaan! (vergeet niet de bevestigingslink in je mail)! En stuur het natuurlijk door!

Bedankt voor het lezen vind dit berichtje, En natuurlijk alvast bedankt voor het tekenen!
Het zal in groot belang zijn in de zak tegen Robert M!,

Liefs,
Tamara Schrijft! (:

26.4.11

101 things to do in the next 1001 days! *



Ja zal ik het doen of zal ik het niet doen. Ik zie vele mensen op blogs het doen. En heb zelf al een tijdje zitten nadenken ofi k er aan mee zal doen. Het is natuurlijk wel erg leuk om te doen, kijken of je dingen bij kunt houden die je wilt doen. Al weet ik nu al dat het me niet gaat lukken, dat ik het niet ga bijhouden, ik vergeet toch wel weer dat ik me daar voor heb aangemeld. Maar toch bij deze. Mijn 101things!

Nieuw blogje, Nieuw berichtje!

Hallo daar dan,

Welkom op mijn nieuwe blog. Voor de mensen die mij kennen, ik hoef me niet voor te stellen.
En voor de mensen die graag willen weten wie ik ben; 'Kben Tamara en ben 21lentes jong. Maar dat is niet lang meer, want aankomende 2juni word ik alweer 22! Verder ben ik wonende in het mooi in het oosten gelegen Twente, mijn plaats ook wel genoemd: Enter! :) Verder zul je vanzelf wel meer van me te weten komen hier op mijn blog. Dus veelplezier met dit nieuwe blogje. Oja mijn vorige blog voor de mensen die niet weten waar ik over ga schrijven: tamara-schrijft(1)

Veel liefs,
Tamara
(tamara-schrijft)